HR Manager - Van Roey (Rijkevorsel)

Indien u interesse hebt in deze uitdaging, stuur dan uw CV naar yannick.theys@ment.be met vermelding van de juiste vacature.


BEDRIJF

Groep Van Roey is een familiebedrijf met stevige roots, dat de kennis, expertise en het vakmanschap van 12 bedrijven verenigt. We hebben een duidelijke visie: we willen het leven van mensen verbeteren door aangename, leefbare en duurzame omgevingen te creëren waar mensen graag wonen, werken, sporten en leven. Zo bouwen we aan een betere wereld met respect voor elkaar en met zorg voor toekomstige generaties. Bouwen met Mensen is onze missie.

De bouwwereld is de voorbije jaren geconfronteerd met heel wat uitdagingen (energiecrisis, materiaal schaarste, war for talent, inflatie, rentestijgingen,…). Dit vereist een grote weerbaarheid van organisaties en medewerkers, waardoor gericht personeelsbeleid een steeds belangrijkere rol speelt.

In dat kader is aannemer Van Roey op zoek naar een HR Business Partner voor de bedienden en verantwoordelijke voor het algemeen HR-beleid.


FUNCTIE

In jouw rol als HR Business Partner zorg je voor de strategische vertaalslag van de business doelstellingen naar een aangepast HR Beleid. Je fungeert als verantwoordelijke voor alle HR-diensten voor de business. Je ondersteunt het management in de ontwikkeling en implementatie van een coherent geïntegreerd HR-beleid met als doel bij te dragen tot de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

De focus ligt hierbij op het uitzetten van de juiste initiatieven, in samenspraak met de leidinggevenden, om de juiste mensen aan te trekken, te behouden en te enthousiasmeren voor de eigen job en voor de organisatie. 

Jouw inspanningen op het vlak van staffing, talent- en performance management, HR cijfers en communicatie dragen bij tot de verdere uitbouw van een organisatie waar mensen graag (blijven) werken.

Samen met de HR Business Partners uit de andere groepsbedrijven maak je deel uit van de HR Community waar alle HR-gerelateerde topics besproken worden, kennis gedeeld wordt, HR-processen geoptimaliseerd worden, veranderingen in het HR-beleid geïnitieerd en besproken worden. 


PROFIEL

Je bent iemand die:

 • ambassadeur is voor de 5 KOERS-waarden van Van Roey: Kwaliteit, Openheid,; Engagement, Respect en Samenwerking;
 • minimum 8 jaar relevante ervaring heeft in een uitgebreide HR rol, ervaring in het aansturen van mensen is een plus;
 • op strategisch niveau kan werken en de business doelstellingen vertaalt naar concrete HR-actieplannen;
 • ervaring heeft in het trekken van organisatie gebonden veranderingstrajecten;
 • zich dagdagelijks inzet voor onze medewerkers vanuit een sterk ontwikkeld emotionele intelligentie gecombineerd met een overkoepelend, operationeel alziend oog en hart voor mensen;
 • dit mensgerichte combineert met voldoende zakelijk inzicht opdat je het spanningsveld tussen mensen en business duurzaam weet te coveren en daarbij een status-quo durft uitdagen;
 • sterke coachende vaardigheden heeft en het empoweren van anderen in de vingers heeft;
 • communicatief sterk staat, waarbij je goed kan luisteren, diplomatisch bent en in staat bent om anderen te beïnvloeden;
 • een teamspeler is die net zoals wij gelooft in samen sterk en hierbij de nodige openheid en dienstbaarheid aan de dag legt;
 • een sterke multi-tasker is die creatief denkt in oplossingen en ook zo communiceert;
 • een masterdiploma bezit of gelijkwaardig is door ervaring;
 • vlot overweg kan met de meest courante ICT-toepassingen;
 • niet afgeschrikt is door een organisatie in volle ontwikkeling, maar vooral de goesting heeft om mee te bouwen.

 

AANBOD

Wij bieden je een uitdagende functie bij een gevestigde waarde in de bouwsector, waar ‘bouwen met mensen’ niet voor niets de baseline is. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met mensen die er elke dag volop voor gaan. Je wordt opgenomen in ons team van enthousiaste HR professionals om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Je ontvangt een competitief salaris dat afgestemd is op jouw ervaring, aangevuld met een interessant pakket aan voordelen, waaronder een bedrijfswagen. De vele feestjes en activiteiten (Sinterklaasfeest, familiedag, inzet bouwverlof,... ) krijg je er zomaar bovenop.

 

CONTACTGEGEVENS

Yannick Theys
yannick.theys@ment.be
0494 34 33 82

MenT Associates nv

Kleine Doornstraat 120
2610 Wilrijk (Antwerpen)

*Deze vacature wordt exclusief door MenT Associates behandeld